Näitus “PAUS” – Exhibition PAUSE

2020 PAUS, Vana-Võromaa Kultuurikoda, Võru, Stella Mõttus

 

Sellel aastal valminud töödest koosnev väljapanek “PAUS” Vana-Võromaa Kultuurikojas ootab külastajaid alates 28. novembrist kuni 24. jaanuarini. Muuseum on avatud K-P kell 10-18
Teadaolevatel põhjustel kahjuks avamist ei toimu, kuid äkki tulevikus, olukorra paranedes, kutsume teid kõiki näituse lõpetamisele.
“Raske südamega pidime paljudele ära ütlema, aga lõpptulemus on seda väärt, sest väljas on kõige huvitavamad kooslused – kõrvuti seisavad noored ja vanad tegijad, mustvalged ja värvirikkad tööd ning paarikümne sentimeetrised ja kolmemeetrised teosed“, räägib kuraator Stella Mõttus.
Esitatavad teosed on väga mitmekülgsed oma tehnikas ja käekirjas, näha saab maali- ja fotokunsti, skulptuure ja graafikat.
Näitusel osalevad:
Aet Ollisaar, Anna Maquet, Anne Vasar, Anu Muiste, Eero Ijavoinen, Eva Elise Oll, Eve Kruuse, Evelyn Grzinich, Gertrud Kinna, Hannah Harkes, Hülle Haab, Ingmar Roomets, Ines Erlemann, Jaan Luik, Jaanus Eensalu, Joanna Kuusk, Juka Käärmann, Jüri Arrak, Kaia Otstak, Kairo, Kaisa Eiche, Kalli Kalde, Karin Paumer, Katrin Piile, Katrina Kolk, Kristel Sergo, Kärt Kross-Merilo, Lemme Haldre, Liina Salonen, Liisa Kruusmägi, Luise Greta Vilo, Mall Nukke, Mara Ljutjuk, Marju Must, Martti Ruus, Per William Petersen, Piret Kullerkupp, Piret Uibotalu, Sergei Inkatov, Sirje Petersen, Stefani Vissel, Taavi Oolberg, Tarmo Roosimölder, Tea Lemberpuu, Temuri Hvingija, Tiiu Übi, Toomas Kuusing ja Ursula Sõber.
Head!
Stella Mõttus
stella.mottus@wi.ee
55999609

2020 PAUS, Vana-Võromaa Kultuurikoda, Võru, Stella Mõttus/ 2020 Pause, Vana-Võromaa Museum and Art Gallery, Võru, Stella Mõttus

LAS SÜGIS – LET THE AUTUMN, akrüül lõuendil – acrylic on canvas, 90 x 70 cm, Kaia Otstak 2020