Illustraatorid vol. 3 – Illustrators Vol. 3

Ilmus uus kunstiraamat, kus kõikide teiste väga huvitavate kunstnike seas ka minu vastused küsimustele ja pildid leiab lehekülgedelt 68-71. / The new art book has been published where also my answers to the questions and pictures are found on the pages 68-71 among other very interesting artists.

ILLUSTRATORS VOL 3

Ilmumisaasta: 2017
Keel: ingliskeelne
Formaat: Kõvakaaneline
Lehekülgi: 192 lk
Mõõt: 216x175x25 (mm)
Kirjastus: PAPER CUTS OÜ

PUBLISHED: 2017
LANGUAGE: In English
FORMAT: Hard cover
PAGES: 192 pg
DIMENSIONS: 216x175x25 (mm)
PUBLISHER: PAPER CUTS OÜ

“Illustratsioonil on tähtis roll nii raamatukujunduses kui ka teistes kaasaegsetes infokandjates. „i kuubis“on järg raamatutele „i ruudus“ ja „i: Eesti noored illustraatorid“ ning sisaldab 47 kunstnikku, kelle loomingu ja personaalse stiiliga lugeja lähemalt tutvust saab teha. Raamatust võib leida nii inspiratsiooni kui ka kunstnike kontakte, seettõttu on ta heaks abivahendiks neile, kes otsivad isikupärase käekirjaga illustraatorit mõnele koostööprojektile. Raamat on koostatud ja välja antud omaalgatuslikult.”

 

Kaia Otstak at Illustrators Vol. 3