Mazzano Romano aeg IV – The Time of Mazzano Romano IV

[Scroll down for English version]

 

25.04.2019, Mazzano Romano

Ma jäin paigale, ma olin kohal… Ja ta tuli, ta liikus mu ümber. Nagu vaimusilm näinud oli, ta järgnes loodusesse, kuid ta jättis mulle taganemistee. Kuidas oleksin ma enam tagasi astuda saanud? Ma jäin paigale, ma olin kohal…
.
Trauma-kest koorub, langeb ümbert, rahu voolab ihurakkuisse. Uuesti ja uuesti alustan igapäeva tänulikkusega ja see tänulikkus paitab, ravib haavad. Las süda puhastub! Milline võimalus on käia läbi kõik need nurgatagused olemise-teadvuslikkuses; kõik sopid läbi valgustada; et alusetud kahtlused pühitud saaks. Ja selge on, et väsimus ei saa olla põhjenduseks. Kuidas leida juhatust kurnatuses? Laulsin… Mu armsad õpetajad!

 

Mazzano Romano KAS NÄGID HINGE – DID YOU SEE THE SOUL, segatehnika paberil – mixed on paper, 45 x 44,5 cm , Kaia Otstak 2019

Mazzano Romano CALCATA VAADE – THE VIEW OF CALCATA, segatehnika paberil – mixed on paper, 45 x 44,5 cm , Kaia Otstak 2019

25.04.2019, Mazzano Romano

I stayed there, I was still… And he came, he moved around me. As the spirit eye had seen, he came after I went into nature, but he left me with a retreat. How could I have resigned? I stayed there, I was still…
.
The shell of trauma hatches, falls, and peace flows into the cells of the body. Again and again, I begin with daily gratitude and this gratitude caresses, heals the wounds. Let the heart be purified! What opportunity is there to go through all these cornerstones of being-consciousness; illuminate all the pouches; so that unfounded doubts can be swept away. And it is clear that fatigue cannot be a justification. How to find guidance in exhaustion? I sang … My dear teachers!